اسیدهای چرب کوتاه زنجیر

کربوهیدرات هایی که در معده هضم نمی شوند ، بصورت دست نخورده به روده کوچک و بزرگ منتقل می شوند و در آنجا میکروب های مقید روده آنها را به SCFA تخمیر می کند. استات، پروپیونات و بوتیرات از مهمترین اسیدهای چرب کوتاه زنجیره تولید شده در روده هستند. تقریباً ۸۰-۹۰٪ SCFA های تولید شده در روده بزرگ توسط بدن استفاده می شود و بقیه از طریق مدفوع دفع می شود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *