پلی فنول

پلی فنول ها شامل چندین گروه هیدروکسیل روی حلقه های معطر شامل چهار کلاس اصلی: “اسیدهای فنلیک ، فلاونوئیدها ، استیلبن ها و لیگنان ها” هستند. بیش از ۱۰ هزار ترکیب پلی فنول در گیاهان مختلف مانند میوه ها (انگور، سیب، آلو، پرتقال، گلابی، گیلاس و انواع توت ها)، سبزیجات( پیاز، کلم بروکلی، تخم کتان، دانه کنجد، موسیر)، گردو، زیتون، غلات کامل، شکلات تلخ و نوشیدنی ها (قهوه، چای) شناسایی شده است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *