دیابت و پروبیوتیک

پروبیوتیک ها از طریق بهبود و افزایش تنوع در باکتری های روده و تولید برخی از محصولات جانبی باکتریها، به ویژه یک فرم اسید چرب کوتاه شناخته شده به نام  (بوتیرات)Butyrate، به طور مستقیم بر درمان و کنترل دیابت تاثیر مفید می گذارند. بوتیرات دارای اهمیت ویژه در کاهش التهاب، افزایش جذب مواد مغذی، عملکرد آنتی اکسیدان و افزایش تحرک روده است .

بعضی از باکتری‌های شناخته‌شده که به‌عنوان پروبیوتیک ها مورداستفاده قرار می‌گیرند، گونه‌های Lactobacillus مانند Lactobacillus acidophilus و L. rhamnosus هستند. سایر باکتری‌های مورداستفاده در مورد گونه‌های بیفیدوباکتریایی هستند.  مخمر، Saccharomyces boulardii (ساکارومایسس بولاردی) همچنین جزو پروبیوتیکهای رایج به شمار می‌آید.

مکمل‌های حاوی پروبیوتیک های لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس، لاکتوباسیلوس فرمنتوم، لاکتوباسیلوس رامناسوس، بیفیدوباکتریوم لانگوم، بیفیدوباکتریوم بیفیدوم ، جهت استفاده در موارد درمان و پیشگیری از دیابت رایج هستند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *